A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Прийом громадян

Прийом громадян

В приміщенні сільської ради здійснювала прийом громадян Начальник Служби у справах дітей Сторожинецької РДА Косован Наталія Миколаївна

09:36 12.04.2019

Зустріч з кінорежисером, сценаристом

Зустріч з кінорежисером, сценаристом

05 квітня 2019 року на базі Великокучурівської ОТГ відбулася зустріч з кінорежисером, сценаристом, оператором, поетом і журналістом, уродженцем села Панка, який нині проживає в Клайпеді (Литва) Петром Михайловичем Оларем «Творчість наших земляків». На зустрічі були присутні адміністрація Великокучурівської сільської ради, освітяни та культпрацівники громади. Запрошені мали можливість познайомитись із поетичною творчістю та документальними фільмами Петра Михайловича. У 2006 році світ побачив фільм «Прийшла до Вас» про нашу краянку, члена національної спілки письменників України Анну Кирилівну Дущак, який було показано на трьох континентах і більш, як у 100 країн світу та отримано диплом лауреата фестивалю «Кінолітопис», Київ. Петро Михайлович відвідав музей-садибу Анни Дущак в селі Тисовець. Петро Олар мав можливість відвідати першого почесного жителя села Великий Кучурів, краєзнавця, колекціонера – Мірчу Дмитровича Мінтенка. Під час зустрічі вони спілкувалися про видатні постаті літератури та мистецтва рідного краю, згадали спільну співпрацю з Іваном Миколайчуком в театральному гуртку, який втрьох відвідували. На згадку про зустріч Мірча Дмитрович подарував свої дві збірки.  Маємо надію на подальшу співпрацю.

14:03 08.04.2019

Проект "Сквер "Простір для спілкування"

Проект "Сквер "Простір для спілкування"

Розпочато роботи по реалізації не прибуткового проекту "Сквер "Простір для спілкування" в селі Великий Кучурів за підтримки Благодійної організації "Благодійний фонд "Центр громадських ініціатив", які реалізуються за ініціативи Громадської організації "Великокучурівське об'єднання "Злагода", за допомогою Великокучурівської сільської ради.

12:46 05.04.2019

Атестація для педагогічного працівника

Атестація для педагогічного працівника

    Атестація для педагогічного працівника – це випробовування, це  своєрідний підсумок діяльності за п’ятирічний період роботи, це комплексна перевірка, що здійснюється спеціальною атестаційною комісією з метою визначення рівня кваліфікації педагога, що дає їм змогу претендувати на присвоєння більш високого кваліфікаційного рівня.

14:03 04.04.2019

Тренування з боксу

Тренування з боксу

Тренер з бокску Великокучурівської ДЮСШ Лічинський Андрій з розумінням підтримкою та повагою ставиться до своїх вихованців. Тренування проходить у Будинку культури села Великий Кучурів в понеділок середу і п`ятницю на 16:00 год.

12:06 04.04.2019

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

31 березня 2019 року об 11 годині в приміщенні ресторану “Зарінок” села Тисовець відбудуться змагання серед шахів запрошуємо всіх бажаючиж прийняти участь.

14:03 28.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь