A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вивчаємо нові правила ринку електроенергії

Вивчаємо нові правила ринку електроенергії

Ознайомлений – значить озброєний: асоціація «Агенція розвитку громад Буковини» організувала та провела навчальний семінар з питань закупівлі електроенергії за підтримки програми «U-LEAD з Європою»

09:20 07.11.2018

День працівників соціальної сфери

День працівників соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери! Бажаю Вам творчого натхнення, здійснення всіх Ваших задумів і мрій. щоб Вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям! Низький Вам уклін, шановні, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей. Натхнення Вам і творчих успіхів у Вашій благородній справі Усі Ви не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує Вашої допомоги. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства. Вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого краю, соціального захисту тих, хто його потребує.

15:30 02.11.2018

Оголошення

Оголошення

Оголошення Шановні жителі громади! Доводимо до вашого відома, що у зв’язку з настанням осінньо-зимового періоду з 12 листопада 2018 року вивіз побутових відходів (сміття) здійснюватися не буде. Про початок вивозу побутових відходів (сміття) буде додатково повідомлено.

13:19 30.10.2018

Різні громади - спільні рішення для економічного зростання

Різні громади - спільні рішення для економічного зростання

Спільно з Виконавчий директор Агенції розвитку громад Буковини - Неля Малько відвідали нашу громаду представники Ініціатива ЄС "Мери за економічне зростання". Олександр Цепко, Павло Касьянов, для моніторингу реалізації міжнародного грантового проекту “Різні громади - спільні рішення для економічного зростання.”

12:17 30.10.2018

ОПРИЛЮДНЕНО ПЛАНИ ПЕРЕВІРОК-2019

ОПРИЛЮДНЕНО ПЛАНИ ПЕРЕВІРОК-2019

Органи державного нагляду (контролю) щороку визначають перелік суб’єктів господарювання, які підлягають плановим заходам державного нагляду (контролю) у наступному році. Не пізніше 15 жовтня року, що передує плановому,  така інформація має бути оприлюднена.

15:56 23.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь