A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага

Увага

Сторожинецьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернівецькій області інформує про зміну рахунків:

12:42 12.07.2019

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ Увага! Увага! Скликає на свято Великокучурівська громада! Усіх щиро запрошуємо та радо чекаємо І гарний настрій Вам всім обіцяємо. 30.06.2019 року о 15:00 годині в приміщенні Великокучурівського Центру культури та дозвілля відбудеться урочистий захід присвячений 50-річчю від дня заснування Будинку культури села Великий Кучурів. Будемо раді зустрічі з Вами. З повагою Великокучурівська громада.

15:38 21.06.2019

Роботи по відновленню наслідків стихії

Роботи по відновленню наслідків стихії

Роботи по відновленню наслідків стихії, яка відбувалася 06 червня 2019 року, продовжуються у населених пунктах нашої громади. Проводиться розчистка кюветів, відновлення дорожнього покриття, вивіз сміття, розчистка замулених присадибних ділянок жителів громади, а також тимчасово відновлено автомобільні переїзди в селі Тисовець. Для зниження соціальної напруги роботи по ліквідації стихії будуть продовжені не зважаючи на те, що на даний час коштів у сільському бюджеті на повну ліквідацію наслідків стихії не достатньо. Станом на 20.06.2019 року коштів по ліквідації наслідків стихії, пов'язаної з повенню, з державного бюджету не надійшло.

15:46 20.06.2019

З днем медика

З днем медика

Шановні колеги з днем медика! Бажаю Вам Миру, теплоти сердець, душевного комфорту, здоров’я, нових професійних досягнень та щирої поваги колег. Нехай у Ваших домівках завжди планують злагода та порозуміння. Віри та наснаги у світле сьогоднішнє та майбутнє України та Ваших родин. Будьте щасливі!

11:49 14.06.2019

Відновлення пішоходних переходів

Відновлення пішоходних переходів

Станом на 13 червня 2019 року відновлені пішоходні переходи над річкою Дереглуй в селі Великий Кучурів по вулиці Поповича та в селі Тисовець по вулиці Гагаріна, роботи на цьому не зупиняються.

11:52 13.06.2019

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Компанія «Вікна Стиль» - сучасний завод - виробник металопластикових вікон та дверей запрошує на роботу кваліфікованих спеціалістів, які мають бажання працювати у стабільній, розвиваючій компанії з перспективами фінансового та кар’єрного росту.

09:56 12.06.2019

Вибори голови учнівського парламенту.

Вибори голови учнівського парламенту.

Обирали голову учнівського самоврядування, для того, щоб забезпечити максимальну безпеку і найкращі умови для комфорту і розвитку учнів, щоб відвідування школи приносило задоволення. Також серед учнів відбулось Ознайомлення з передвиборчими програмами кандидатів та презентація статуту  учнівського парламенту Великокучурівської ОТГ.

11:37 26.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь