A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Англійська no problem: безкоштовні ресурси

Англійська no problem: безкоштовні ресурси

В Центрі економічного зростання проведений тренінг для молоді громади щодо перспектив вивчення англійської мови. Було розвіяно міф, що це можливо зробити тільки за допомогою платних ресурсів (курсів).

17:31 05.09.2019

Тренінг щодо розширення місцевих повноважень

Тренінг щодо розширення місцевих повноважень

В приміщенні сільської ради проходить тренінг щодо розширення місцевих повноважень, підзвітності та розвитку у рамках програми U - LEAD з Європою за участі радника з муніципальних послуг Чернівецького центру розвитку місцевого самоврядування Віктора Лащака, з питань ділова етика та взаємодія з відвідувачами ЦНАП, де учасники отримують практичний досвід управління емоціями, ділового спілкування, клієнтоорієнтованості та гендерних основ.

13:47 22.08.2019

Відновлювальні роботи асфальтного покриття

Відновлювальні роботи асфальтного покриття

Проведено відновлювальні роботи асфальтного покриття по вулиці Шевченка в селі Великий Кучурів згідно гарантійного терміну ТОВ " Будторгінвест згідно укладеного договору у 2017 році.

13:45 22.08.2019

"Разом до успіху"

"Разом до успіху"

Завершено спільний проект Центру громадських ініціатив "Разом до успіху", Великокучурівської сільської ради та громадської організації "Злагода" по облаштуванню скверу "Простір для спілкування", що розташований в селі Великий Кучурів біля адмінстративного будинку сільської ради. Маємо надію що в наступному році роботи будуть продовжуватися, а саме по облаштуванню дитячого майданчика та реконструкції пам`ятнику.

12:51 20.08.2019

Робочу зустріч

Робочу зустріч

15.08.2019 заступником начальника Сторожинецького РВ УДМС у Чернівецькій області Олександром Крохмалюком проведено робочу зустріч з Головою Великокучурівськоі об’єднаної територіальної громади Василем Тодиренчуком та працівниками ЦНАПу Великокучурівськоі ОТГ, які надають адміністративні послуги громадянам з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у вигляді ІД-картки. Під час проведення робочої зустрічі були обговорені проблемні питання та шляхи їх вирішення.

15:53 15.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь