A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

В Центрі економічного зростання відбувся тренінг

В Центрі економічного зростання відбувся тренінг

На сьогоднішній день є актуальною проблема домашнього насильства. Головним завданням сучасної школи є виховання особистості, забезпечення умов для морального, інтелектуального, художньо-естетичного розвитку, а також збереження фізичного та психічного здоров’я дітей. Саме тому головним завданням психологічної служби школи є інформаційно-просвітницька діяльність серед учнів.

12:21 04.03.2020

Відбувся семінар для підприємців громади

Відбувся семінар для підприємців громади

         27 січня 2020 року в приміщенні Центру економічного зростання с. Годилів Великокучурівської об’єднаної територіальної громади відбувся семінар «Невзаємне кохання: законодавчі зміни для підприємців - 2020» в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», який реалізується в межах ініціативи "Мери за економічне зростання" - наша громада є активним учасником цього проекту.

17:19 06.02.2020

ЗМІНИ У ЗАКОНОДАВСТВІ ПРО ПРАЦЮ: ВАРТО ЗНАТИ

ЗМІНИ У ЗАКОНОДАВСТВІ ПРО ПРАЦЮ: ВАРТО ЗНАТИ

ПРАВОВА АБЕТКА.  Новини щодо регулювання різного кола питань, що стосуються ведення підприємницької діяльності, приходять практично щодня. 1 з 2 лютого 2020року маємо ст. 265 КЗпП, яка регламентує відповідальність за порушення трудового законодавства, у новій редакції.

12:02 05.02.2020

Капітальний ремонт приміщення

Капітальний ремонт приміщення

З метою покращення якості надання адміністративних послуг для населення Великокучурівською сільською радою реалізується виконання заходів Фази другого раунду Програми "U-LEAD з Європою". Програмою надається інституційна підтримка, навчання персоналу, інформування та залучення населення до участі в процесі прийняття рішень на місцевому рівні, матеріальна підтримка: забезпечення меблями, офісною технікою, програмним забезпеченням. Для цього в Снячівському старостинському окрузі за рахунок коштів державної субвенції на розвиток інфраструктури об'єднаних територіальних громад проведено капітальний ремонт приміщення. ПЕРЕВАГИ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ НА ФАКТІ

14:05 03.02.2020

Торгівля людьми – сучасний прояв рабства

Торгівля людьми – сучасний прояв рабства

Торгівля людьми – сучасний прояв рабства. Серед найголовніших порушень прав людини в сучасному світі актуальним є торгівля людьми. Це третій, після торгівлі зброєю та наркотиками, злочин за прибутковістю. На превеликий жаль, ця проблема не втрачає актуальності й у наш час. Складна економічна ситуація в Україні, високий рівень безробіття, недосконалість законодавства та правова необізнаність громадян є основними причинами, які сприяють цьому явищу.

13:57 03.02.2020

День Соборності

День Соборності

У середу, 22 січня, жителі нашої країни відзначають День Соборності України. Це свято має вже більш ніж сторічну історію. Щорічно в цей день відзначають важливу історичну подію, що відбулася в 1919 році - проголошення Акту злуки Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки. День Соборності є офіційним святом України "…враховуючи велике політичне та історичне значення об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки для утворення єдиної (соборної) української держави…" згідно з Указом Президента України "Про День соборності України" від 21 січня 1999 року № 42/99. 1990

13:51 03.02.2020

Отримали спеціалізований автомобіль

Отримали спеціалізований автомобіль

Великокучурівська об'єднана територіальна громада отримала спеціалізований автомобіль для перевезення осіб з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату в рамках послуги "Соціальне таксі" за підтримки урядової програми із забезпечення ОТГ спеціально обладнаними автомобілями для перевезення осіб з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, за рахунок коштів державного бюджету. У святі взяла участь представник Міністерства розвитку громад та територій України Ліля Попова.

13:49 03.02.2020

Змагання з боксу

Змагання з боксу

З 31 січня по 2 лютого проводився Чемпіонат області з боксу. В ньому приймали участь більше 100 учасників, та наші боксери з клубу «Спарта» Великокучурівської ДЮСШ зайняли такі призові місця: Гупка Кіріл-1 місце; Столярчук Кіріл-1 місце; Якобчук Нікіта-2 місце; Шкробанець Марк-3 місце. Тренерами вихованців є Москалюк Петро та Лічинський Андрій.

12:38 03.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь