A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Підтримка народних традицій

Підтримка народних традицій

Художній колектив Великокучурівського Будинку Культури запрошує хлопців та дівчат, сімейні пари до участі в танцях нашого колективу для підтримки народних традицій. Заняття проводяться в Будинку Культури села Великий Кучурів щопятниці о 21:00 годині.

17:02 02.10.2018

Свято Міжнародний день людей похилого віку

Свято Міжнародний день людей похилого віку

  Свято Міжнародний день людей похилого віку відзначається на початку жовтня. Засновано Генеральною Асамблею ООН в 1990 році. Мета Дня літньої людини - зосередитися на вирішенні проблем літнього покоління.

16:46 02.10.2018

ДО УВАГИ  БІЗНЕСУ!

ДО УВАГИ  БІЗНЕСУ!

Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження № 649-р від 5 вересня 2018 року «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».

16:05 02.10.2018

ФОРМУЄМО СПІЛЬНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ГРОМАД

ФОРМУЄМО СПІЛЬНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ГРОМАД

Ніякі ремонти, обладнання нічого не вартують, якщо немає людей - зацікавлених, ініціативних, готових змінюватися та змінювати світ навколо себе. Є сподівання, що такими будуть адміністратори Центрів економічного зростання громад, які пройшли перший модуль навчання.

14:41 29.09.2018

До громади завітала родина з Німеччини

До громади завітала родина з Німеччини

До Великокучурівської громади завітала родина Горста Райхмана, з міста Візенбурга Німеччина, щодо пошуку інформації Йогана Ламнека, який народився в селі Великий Кучурів 26 жовтня 1898 року народження. Працював він у місті Чернівці на посаді начальника залізниці до 1939 року.

16:57 21.09.2018

Марш Миру

Марш Миру

21 вересня 2018 року адміністрація Великокучурівської ЗОШ I-III ступенів, педагоги та учні 9-11 класів взяли участь у Марші Миру під гаслом «Якщо діти благають – гармати мовчать!», аби помолитися за хлопців, що воюють на Сході, аби попросити у Бога прихильної долі для неньки-України. До цієї молодіжної акції також долучилися голова Великокучурівської ОТГ Тодеренчук В.М., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Мінтенко Г.Г., Спілка воїнів АТО та родина Володимира Бузенка, а за життя та безпеку на дорозі дбала патрульна поліція. Під час ходи старшокласники роздавали односельчанам паперових голубів із побажанням миру та віри у світле майбутнє.

12:55 21.09.2018

Важливість та героїчність професії пожежника

Важливість та героїчність професії пожежника

Найменші мешканці нашої громади відвідали пожежну частину де їм було надана можливість спробувати себе у ролі пожежника. Школярі фотографувались поряд з технікою та мали змогу роздивитися костюми, в яких працюють пожежні. Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє важливість та героїчність професії пожежника.

15:50 14.09.2018

Увага

Увага

Шановні жителі Буковини!

13:44 10.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь