A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Конституції

З Днем Конституції

Дорогі жителі громади! Сьогодні у нас наступило дуже важливе та велике державне свято – День Конституції України. Адже конституція – це, в першу чергу, основний закон держави, що проголошує її незалежність. Саме з 28 червня 1996 р. ми почали будувати нову, незалежну державу. Нехай у кожного з нас буде маса приводів для гордості рідної країни. Зі святом!

11:59 28.06.2017

Відбулось навчання для старост (фотозвіт)

Відбулось навчання для старост (фотозвіт)

20 червня 2017 року в Чернівцях  за організаційної підтримки Агенції розвитку громад Буковини  відбувся  семінар у рамках проекту «Фінансова прозорість об’єднаних громад» за підтримки Посольства Нідерландів (програма MATRA). Участь у заході взяли старости об’єднаних громад області та представники громадських організацій. Великокучурівську громаду представляла староста с.Снячів Ващук Світлана Дмитрівна.

09:59 22.06.2017

До уваги мешканців громади, які планують здійснити заходи по термомодернізації свого житла!

До уваги мешканців громади, які планують здійснити заходи по термомодернізації свого житла!

В Україні  працює програма ЄБРР IQ energy  утеплення житла, яка передбачає грант (безповоротну фінансову допомогу)  до 15-20% від суми інвестицій в енергоефективне обладнання (максимально можлива сума – 3000євро на людину).  Детальніше з умовами отримання такої компенсації можна ознайомитись  на сайті програми www.iqenergy.org.ua

12:27 21.06.2017

Оголошення

Оголошення

До відома жителів Великокучурівської сільської об'єднаної територіальної громади, та інших зацікавлених осіб. Доводимо до Вашого відома, що при Великокучурівській сільській раді  можна отримати наступні послуги: • Реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обстеження; • Реєстрація юридичних, фізичних осіб та громадських формувань; • Здійснення повноважень у сфері земельних відносин, зокрема з надання відомостей з Державного земельного кадастру та інших послуг, що стосуються повноважень органів місцевого самоврядування;

16:13 09.06.2017

Привітання з ювілєм

Привітання з ювілєм

6 червня святкувала ювілей Попадюк Євдокія Олександрівна, працівник медичноі амбулаторіі села Тисовець! Це чудова людина, фахівець у своій справі! Вона за довгі роки роботи у медичній сфері допомогла багатьом жителям села. Завжди привітна і готова домогти! Працівники культури приготувала ій чудовий сюрприз у вигляді невичкоі концертноі програми! Звучали пісні та найщиріші вітання в адресу ювілярки! Колеги та гості приєднувались до побажань! Довгих вам літ життя та міцного здоров'я, шановна Євдокія Олександрівна!

14:28 07.06.2017

Можливість реалізувати свою бізнес-ідею для жителів с.Снячів

Можливість реалізувати свою бізнес-ідею для жителів с.Снячів

Протягом червня - липня 2017 року ЧМГО «Бізнес-центр» за фінансової підтримки Програми розвитку ООН в Україні та Австрійської Агенції Розвитку проведе бізнес-тренінг з розроблення бізнес-планів для подальшого їх подання на конкурс бізнес-грантів.

09:49 07.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь