A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

ПРОГРАМА DOBRE

Семінар програми DOBRE «Молодіжний працівник в територіальній громаді»

25 лютого в приміщені Великокучурівської сільської ради відбувся інформативний візит консультантки програми з розвитку молодіжної політики  DOBRE ("Децентралізація приносить кращі результати та ефективність») Оксаною Салівончик зі спеціалістами відділу освіти, культури, молоді та спорту, директорами шкіл, дошкільних закладів, педагогами-організаторами, працівниками закладів культури та спорту, представниками органів місцевого самоврядування. В межах семінару було проведено ознайомлення учасників із роботою програми і її інтеграцією, планами дій, метою та цілями, а також новими ефективними формами роботи з молоддю.  Крім того, учасники мали змогу обговорити ідеї, які можуть бути реалізовані в рамках молодіжних проєктів та напрямок розвитку молоді громади.  Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

14:02 25.02.2021

Програма USAID DOBRE підписала меморандум про співпрацю із Чернівецькою ОДА та громадами-партнерами

23 лютого 2021 року Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) підписала меморандуму про співпрацю із Чернівецькою обласною державною адміністрацією.  Документ про взаємодію уклали за участі представників 10 громад, із якими Програма DOBRE співпрацюватиме на Буковині. Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE<https://www.facebook.com/hashtag/dobre?__eep__=6&__cft__[0]=AZVF6wlfnHpgV8Fg-HmgfXSu5hX5ZLHDLHUwJemQZdsTSINXUUA2UXu_2rlBlCJAX60qWsrVb0sH6i68BVkUrq70WlkwnDD9rj6Vmi_q_Zgfp9HqHXHX9nyc4dRuS1gxYZQ&__tn__=*NK-R>), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Великокучурівська територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.

20:10 23.02.2021

22 лютого в приміщені сільської ради відбулася зустріч з представником DOBRE

22 лютого в приміщені сільської ради відбулася зустріч з представником програми DOBRE ("Децентралізація приносить кращі результати та ефективність») Семинець Галиною Василівною з питань фінансового компоненту.

16:32 23.02.2021

16-17 лютого до Великокучурівської сільської ради з метою соціально-економічного аналізу завітав представник програми DOBRE Назар Глінський.

16-17 лютого відбувся дводенний робочий візит експерта програми DOBRE ("Децентралізація приносить кращі результати та ефективність») Назара Глинського до Великокучурівської громади в рамках соціально-економічної діагностики. Через онлайн-зв'язок до зустрічі долучився польський експерт компоненту Войцех Одзімек.    За час відвідин було проведено зустрічі і з Головою, його заступниками, зі службовцями, відповідальними за освіту, культуру, бюджет; представниками громадських організацій, місцевими лідерами, представниками місцевих парафій, настоятелями церков, місцевими підприємцями, старостами.    В рамках зустрічі було обговорено усі важливі аспекти життєдіяльності громади, аналіз умов місцевого розвитку та стратегічний план дій для продовження співпраці програми USAID DOBRE із громадою. Хочемо виразити щиру вдячність Назару Глинському та Войцеху Одзімеку за приділений час, новий досвід та знання та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

17:09 17.02.2021

25 січня відбулась зустріч з представниками компоненту місцевих бюджетів та фінансового управління Програми DOBRE

Зустріч проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE  https://www.facebook.com/hashtag/dobre  що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Великокучурівська територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області

10:41 25.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь