A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Базовий тренінг "Молодіжний працівник ТГ"

Дата: 05.04.2021 12:08
Кількість переглядів: 1121

2 квітня завершився чотирьохденний базовий навчальний тренінг комплексної програма «Молодіжний працівник в ОТГ», який є першим навчальним рівнем цієї програми. 
«Молодіжний працівник» реалізується за сприянням Міністерства молоді та спорту України спільно з програмою міжнародної технічної допомоги «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» #DOBRE, Державним інститутом сімейної та молодіжної політики та Програмою розвитку ООН в Україні. 
Цьогоріч в навчанні взяла участь і Великокучурівська ОТГ, а також ще чотири громади із Чернівецької області (Клішковецька ОТГ, Хотинська ОТГ, Недобоївська ТГ та Рукшинська територіальна громада).
Під час навчання ми дізналися, що таке молодіжна політика, що з нею відбувається в Україні, який зміст молодіжної роботи, чим вона особлива, чому важливо робити акцент на участі і залученості молоді, що означає бути молодіжним працівником в громаді, та як розвинути власні компетенції в молодіжній роботі.
Не дивлячись на те, що навчання відбувалося онлайн, воно було дуже цікаве та продуктивне. Велика подяка тренеркам базового тренінгу ОксаніСалівончик  та Ксенії Ємшиній, які доклали максимум зусиль для того, щоб навчання для кожного учасника було не просто отриманням теоретичних знань, але й вдосконаленням спільної та групової роботи, практичних умінь та навичок. 
Онлайн-захід було проведено в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Великокучурівська територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь