A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Великокучурівська сільська рада оголошує конкурс

Дата: 25.02.2021 14:06
Кількість переглядів: 2993

ОГОЛОШЕННЯ

Великокучурівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з питань містобудування та архітектури Великокучурівської сільської ради.

Основні вимоги до кандидатів, визначені згідно з типовими професійно- кваліфікаційними характеристиками посад посадових осіб місцевого самоврядування: Вища освіта відповідного спрямування (не нижче ступеня бакалавра) і професійну підготовку, вільне володіння державною мовою та відповідає іншим вимогам, встановленим чинним законодавством України.

Особи, які відповідають кваліфікаційним вимогам і бажають брати участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування та проходження служби;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 3x4 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому законодавством порядку;

- відомості про майно, доходи, витрати, зобов'язання фінансового характеру, в тому числі за кордоном, наявність у себе та близьких осіб корпоративних прав за попередній рік за встановленою формою відповідно до законодавства;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації, копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, тощо).

Термін подання заяв - впродовж 20 днів з дня опублікування оголошення. Документи приймаються за адресою: 59052, село Великий Кучурів, вул. Головна 1, тел. 67-3-86 (звертатись до головного спеціаліста з організаційних питань Брижак А.П.).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається особисто за зверненням до конкурсної комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь