A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Запровадження карантинних обмежень на території Великокучурівської сільської ради

Дата: 22.02.2021 08:54
Кількість переглядів: 3222

На виконання Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання закладів освіти та організації навчально-виховного процесу (ДСанПІН 5.5.2.001-1), протоколу № 3 позачергового засідання Чернівецької обласної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22 лютого 2021 року «Про розвиток епідемічної ситуації на території Чернівецької області, зумовленої гострою респіраторною хворобою COVID-19 спричиненої  коронавірусом  SARS-CoV-2», у відповідності до пункту 20 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  з метою виконання додаткових заходів, спрямованих на мінімізацію безпосередніх фізичних контактів між  учасниками освітнього процесу, жителями громади та запобігання поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2,

 

1. Призупинити освітній процес за очною та змішаною формою навчання в закладах освіти всіх типів і форм власності Великокучурівської сільської ради, крім закладів дошкільної освіти  з 23.02.2021 року по 05.03.2021 року включно.

 

2.Керівникам закладам освіти організувати освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання.

 

3.  Рекомендувати батькам обмежити перебування дітей в неорганізованих колективах, на вулиці, в громадських місцях, місцях масового скупчення людей, дотримуватись стандартних рекомендацій щодо посилення режиму дезінфекції тощо.

 

4. Власникам суб’єктам господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) здійснювати приймання відвідувачів  до 20-00 за умови дотримання карантинних  вимог згідно чинного законодавства.

 

5. Комунальному некомерційному підприємству «Великокучурівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» (В.Кваснюк) проводити санітарно-епідемічні  заходи, спрямовані на запобігання розповсюдженню, поширенню, локалізації, ліквідації захворювань гострої респіраторної  хвороби, спричиненої корона вірусом COVID-19 на території Великокучурівської сільської ради.

 

6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради І.Галана.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь