A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

23 лютого 2021 року відбувся конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 23.02.2021 16:41
Кількість переглядів: 2521

23 лютого 2021 року відбувся конкурс на заміщення вакантних посад головного спеціаліста Фінансового відділу та провідного спеціаліста з організаційних питань Великокучурівської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області.

Іспит кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування проводився відповідно до «Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування в Великокучурівській сільській раді».

Для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста Фінвідділу Великокучурівської сільської ради допущений один кандидат, який  подав заяву з необхідними документами, а саме Ігнатуш Альона Іллівна.

Для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста з організаційних питань Великокучурівської сільської ради допущений один кандидат, який  подав заяву з необхідними документами, а саме Бойко Катерина Ярославівна.

Конкурсна комісія на підставі розгляду поданих документів, результатів іспиту та співбесіди з кандидатом на своїх засіданнях погодила кандидатуру Ігнатуш Альони Іллівни на призначення на посаду головного спеціаліста Фінвідділу Великокучурівської сільської ради та Бойко Катерини Ярославівни на призначення на посаду провідного спеціаліста з організаційних питань Великокучурівської сільської ради.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь