A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад

Дата: 17.02.2021 18:00
Кількість переглядів: 2067

17 лютого 2021 року відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад головного спеціаліста Фінансового відділу (1 посада), директора Центру надання соціальних послуг (1 посада), провідного спеціаліста з організаційних питань (1 посада) та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Великокучурівської сільської ради  Чернівецького району Чернівецької області (1 посада).

Для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста Фінансового відділу Великокучурівської сільської ради  Чернівецького району Чернівецької області (1 посада) подав необхідні документи один кандидат, а саме:  Ігнатуш Альона Іллівна. Рішенням конкурсної комісії кандидат допуще ий до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста Фінансового відділу Великокучурівської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області.  

Для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора Центру надання соціальних послуг Великокучурівської сільської ради  Чернівецького району Чернівецької області (1 посада) жоден кандидат не подав документів. Рішенням конкурсної комісії визнати конкурс на посаду директора Центру надання соціальних послуг Великокучурівської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області таким, що не відбувся.

Для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста з організаційних питань Великокучурівської сільської ради  Чернівецького району Чернівецької області (1 посада) подав необхідні документи один кандидат, а саме:  Бойко Катерина Ярославівна. Рішенням конкурсної комісії кандидат допущений до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста з організаційних питань Великокучурівської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області.  

Для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Великокучурівської сільської ради  Чернівецького району Чернівецької області (1 посада) подав необхідні документи один кандидат, а саме:  Настасійчук Людмила Дмитрівна. Рішенням конкурсної комісії кандидат допущений до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Великокучурівської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області.  

Розпорядженням голови сільської ради затверджено перелік питань на перевірку знань з урахуванням специфіки функціональних обов’язків головного спеціаліста Фінвідділу, провідного спеціаліста з організаційних питань та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Великокучурівської сільської ради  Чернівецького району Чернівецької області.

Рішенням конкурсної комісії визначено дати проведення конкурсів на заміщення вакантних посад:

1. головного спеціаліста Фінансового відділу Великокучурівської сільської ради  Чернівецького району Чернівецької області (1 посада) 23 лютого 2021 року о 11:00.

2. провідного спеціаліста з організаційних питань Великокучурівської сільської ради  Чернівецького району Чернівецької області (1 посада) 23 лютого 2021 року о 15:00.

3. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Великокучурівської сільської ради  Чернівецького району Чернівецької області (1 посада) 09 березня 2021 року о 10:00.

Іспит кандидатів на заміщення вакантної посади посадових осіб місцевого самоврядування проводиться відповідно до «Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування в Великокучурівській сільській раді».

1.ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ НА ПЕРЕВІРКУ ЗНАНЬ З УРАХУВАННЯМ ПОВНОВАЖЕНЬ_ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ОБОВ’ЯЗКІВ НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

2.ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ НА ПЕРЕВІРКУ ЗНАНЬ З УРАХУВАННЯМ СПЕЦИФІКИ_ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПОВНОВАЖЕНЬ ГОЛОВНОГО СПЕЦІАЛІСТА ФІНАНСОВОГО ВІДДІЛУ

3.ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ НА ПЕРЕВІРКУ ЗНАНЬ З УРАХУВАННЯМ СПЕЦИФІКИ_ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПОВНОВАЖЕНЬ ПРОВІДНОГО СПЕЦІАЛІСТА З ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПИТАНЬ

 

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь