A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Увага

Дата: 12.04.2019 10:59
Кількість переглядів: 228

Увага!

Великокучурівська сільська запрошує осіб, які бажають допомогти дітям, які залишилися без батьківської любові, надати їм можливість відчути любов, турботу, ласку, подарувати їм щасливе дитинство та допомогти їм у становленні як особистості.
У 2018 році Великочурівською сільською радою за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам придбано 1 житловий будинок для створення дитячого будинку сімейного типу. У 2019 році планується використання субвенції з державного бюджету для придбання власного житла та ще одного житлового приміщення для створення дитячого будинку сімейного типу.
Дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) — окрема сім’я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Загальна кількість дітей у дитячому будинку сімейного типу не повинна перевищувати 10 осіб, враховуючи рідних. Діти проживають в сім'ї до досягнення 18-річного віку або до закінчення навчання. За дитиною зберігається право на аліменти або соціальні виплати.
Бажаючі створити дитячий будинок сімейного типу можуть звернутись до: Великокучурівської сілької ради за телефоном (03735) 67-3-86 та e-mail: v.kuchuriv@i.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь