ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Засідання методичного об’єднання учителів суспільно-гуманітарного дисциплін Великокучурівської ОТГ

Дата: 07.02.2017 15:34
Кількість переглядів: 544

26 січня 2017 року на базі Великокучурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання учителів суспільно-гуманітарного дисциплін Великокучурівської ОТГ.


Тема засідання:
«Педагогічна ідея – це крила,
на яких злітає педагогічна творчість»
В.Сухомлинський


На порядку денному були такі питання:
1. «Якісна підготовка учнів випускних класів ЗНЗ до ЗНО-2017 з української мови» (Лунгул В.В.)
2. Презентація навчально-наочного посібника «Підготовка до ЗНО з української літератури (Акосткьоає Л.І.)
3. «Створення оптимальних умов для пошуку, підтримки і стимулювання інтелектуальних і творчо обдарованих дітей» (Тимчук І.І.)
4. Робота вчителів суспільно-гуманітарного дисциплін у між атестаційний період (Сандуляк А.Г.)
5. Результати обласного конкурсу кабінетів суспільно-гуманітарного циклу 2016-17 н.р. (Мінтенко Т.Г.)

З доповіддю про «Якісну підготовку учнів випускних класів ЗНЗ до ЗНО-2017 з української мови» виступила учитель української мови та літератури Годилівського НВК Лунгул В.В. Педагог з багаторічним стажем роботи почала свій виступ такими словами: «Для одних ЗНО – це лотерея, для інших – єдиний оптимальний спосіб оцінити знання випускників. І хоча систему зовнішнього незалежного оцінювання іще потрібно вдосконалювати, вступити до ВНЗ нині можна лише склавши тести із програми Зовнішнього незалежного оцінювання». А далі Василина Василівна поділилася досвідом з колегами щодо написання власного висловлення.
Учитель української мови та літератури Великокучурівської ЗОШ Акосткьоає Л.І. презентувала свій навчально-наочний посібник «Підготовка до ЗНО з української літератури», який містить таблиці, схеми, теоретичний матеріал, тестові завдання, відповіді до них тощо.


З доповіддю про «Створення оптимальних умов для пошуку, підтримки і стимулювання інтелектуальних і творчо обдарованих дітей» виступив учитель історії Снячівської ЗОШ Тимчук І.І.
Роботу в міжатестаційний період презентувала учитель історії та права Великокучурівської ЗОШ Сандуляк А.Г. Педагог розповіла членам методичного об’єднання про свої досягнення за 5 років, у слайдовій презентації показала проведені відкриті уроки, виховні заходи, екскурсії…
Учитель зарубіжної літератури Великокучурівської ЗОШ Мінтенко Т.Г. продемонструвала документацію щодо участі у конкурсі кабінетів суспільно-гуманітарного циклу 2016-17 н.р. Саме кабінет Тетяни Георгіївни посів ІІІ місце в обласному етапі даного конкурсу.


Засідання методичного об’єднання учителів суспільно-гуманітарного дисциплін Великокучурівської ОТГ пройшло у дружній атмосфері.


Надалі робота методичного об’єднання буде зосереджуватися на розкритті інтересів, нахилів та здібностей учнів з метою виявлення самостійної творчої особистості, на подоланні розриву між теорією та практикою у вивченні дисциплін суспільно-гуманітарного циклу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь