A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Глибочок – один із мальовничих куточків України

Дата: 07.08.2018 16:48
Кількість переглядів: 401

Глибочок – один із мальовничих куточків України, де повітря наповнене різнобарвними ароматами трав, яблуневим нектаром, тихим шелестом лісів, заколисане ясними зорями. Село, багате своїми чудовими краєвидами, затишними домівками, щедрими та щирими людьми.
Саме там, у мальовничому селі Глибочок п?ятого серпня 2018 року відбувся святковий концерт з нагоди Дня рідного села.
Зі сцени лунають перші слова пошани до людської праці, подяка за натруджені руки та бажання зробити своє село найкращим. Чарівна ведуча Діана Сушинська розповідає всім присутнім про походження назви села Глибочок. Діти читають щемливі вірші про село та з хлібом і сіллю зустрічають гостей.
На правах господаря відкрив урочистості сільський голова Великокучурівської ОТГ Василь Мірчович Тодеренчук. Вітаючи зі святом, бажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосив, що такі свята дають громаді надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе і у свої можливості. А також нагородив грамотою сільської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну участь у громадському житті села Глибочок депутата Великокучурівської сільської ради Сільву Василівну Халус. 
Щирим словом до учасників концерту та всіх присутніх звернулася начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Великокучурівської сільської ради Гарафіна Георгіївна Мінтенко. Вона наголосила на тому, що для кожної людини в житті є і буде незабутній той рідний батьківський поріг, де народився, виріс і пройшли найцікавіші роки життя. І де б ми не були, нам завжди хочеться прилинути в рідне село, зустрітися з друзями, односельчанами. В даний час ми повинні не забувати, а відроджували звичаї та традиції своїх предків, кожен житель села має прикласти всіх зусиль для покращення добробуту в ньому. 
Особливу позитивну атмосферу подарували глядачам фольклорний колектив «Тисівчанка» Будинку культури села Тисовець (керівник Вонча Вікторія Костянтинівна).
Оплесками супроводжували глядачі вокальні номери та веселі жарти у виконанні фольклорного колективу Снячівського будинку народної творчості «Молодички жартівнички» (керівник Сушинська Трандафіра Георгіївна), які додали багато веселих емоцій та гарного настрою.
Нікого не залишив байдужим та розчулив до сліз спільний виступ працівників культури Великокучурівської ОТГ з композицією «Чорнобривці» (Мяновська Л.С., Марфоброд С.І., Сушинська Д.С., Вонча В.К., Вонча-Боднарюк Н.М., Онуляк Я.М., Бевцик Н.С.).
На завершення свята з словами подяки до всіх присутніх звернулась староста села Снячів та с. Глибочок Ващук Світлана Дмитрівна і подарувала пісню у власному виконанні «Україна» під яку усі учасники та гості закружляли у великому, дружньому колі.
Свято вдалося! З хорошим, веселим настроєм в душі жителі та гості задоволені та щасливі не поспішаючи повертилися до своїх домівок, аби завтра знову приступити до щоденної праці.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь