A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

«Великокучурівська освіта сьогодні і в майбутньому»

Дата: 20.09.2017 15:15
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

Щорічна серпнева освітянська конференція «Великокучурівська освіта сьогодні і в майбутньому» об’єднала педагогічних працівників навчальних закладів Великокучурівської сільської ради, голову громади, які разом підбили підсумки 2016-2017 навчального року, пораділи успіхам, окреслити плани на прийдешній навчальний рік та обговорили Концепцію Нової української школи.
У роботі конференції взяли участь голова сільської ради Василь Мірчьович Тодеренчук , юрист Великокучурівської сільської ради Іонуц Сільва Петрівна, староста села Снячів Світлана Дмитрівна Ващук, начальник відділу освіти Гарафіна Григорівна Мінтенко, завідувача Великокучурівським методичним об’єднанням освіти Наталя Василівна Собко, головний спеціаліст Пилипко Оксана Назарівна та голови батьківських комітетів шкіл. 
Учасників та гостей конференції вітав ошатно прибраний актовий зал Великокучурівської ЗОШ І-ІІІ ст. з усім необхідним обладнанням для створення плідної атмосфери співпраці і взаєморозуміння, а також просто гарного настрою, що додасть її учасникам наснаги та сили у новому навчальному році.
Перед початком конференції освітяни Великокучурівської ЗОШ І-ІІІст., Годилівського НВК, Снячівської ЗОШ І-ІІІ ст., Тисовецької ЗОШ І-ІІ ст., ДНЗ «Перлинка» та ДНЗ «Малятко» пройшли білою доріжкою, яка знаменувала світлу стежину до Нової української школи. Сходинами до актової зали були виставлені стенди-подяки кожному педагогічному працівнику.
Конференція розпочалася із флешмобу під пісню «Вчителько моя». 
Офіційна частина пленарного засідання розпочалася хвилини мовчання та покладання квітів на могилу нашому герою-кіборгу Володимиру Бузенку.
З привітальним словом виступив голова громади В.М. Тодеренчук. Начальник відділу освіти Г.Г. Мінтенко розпочала свою доповідь з подяки та шани тим педагогам, які давним-давно пішли із життя, але пам?ять про них не зникає в серцях вихованців. Всі відділи їм честь хвилиною мовчання. Продовжила свій виступ доповіддю «Досягнення освіти за минулий 2016-2017 н. р. та реалізація концептуальних засад Нової української школи». Також цікаві презентації представили педагоги та керівники навчальних закладів. 
- Директор Великокучурівської ЗОШ І-ІІІ ст. - Томінець Альона Костянтинівна «Сучасна зброя вчителя – активні методи навчання»;
- Директор Годилівського НВК – Настасійчук Людмила Дмитрівна «Управління освітою в умовах децентралізації» ;
- Вчитель початкових класів Снячівської ЗОШ І-ІІІ ст. та методист ВМОО - Мойсюк Алла Миколаївна «Підготовка вчителів початкових класів до Нової української школи»;
- Вчитель української мови та літератури Годилівського НВК – Лунгул Василина Василівна «Сучасні методи та форми роботи з обдарованими учнями»;
- Вчитель математики Великокучурівської ЗОШ І-ІІІ ст. – Маковій Людмила Василівна «Впровадження інклюзивної форми навчання в загальноосвітні навчальні заклади»;
- Вчитель англійської мови Годилівського НВК, методист ВМОО – Кердей Олена Василівна «Вивчення англійської мови та створення передумов успішної реалізації в суспільстві випускників української школи».
За доброю традицією в освітянську сім’ю були прийняті молоді вчителі. З настановами до молодих спеціалістів звернулася Г. Г. Мінтенко. Вона побажала молодому освітянському товариству професійного зростання та успіхів у нелегкій професії – педагога.
За багаторічну плідну роботу, вагомий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди серпневої конференції працівників освіти Великокучурівської сільської ради методистів ВМОО та вчителів навчальних закладів було нагороджено грамотами та подяками відділу освіти Великокучурівської сільської ради.
Після завершення пленарної частини конференції, працівників освітньої галузі вітали своїми талантами учні та педагоги дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, які досягнули високих результатів у 2016-2017 н.р. 
«Хай літають завжди голуби миру… для усіх дітей на цілім світі» - такими словами закінчилася святкова частина конференції, а також під пісню «Україна» учні зробили флешмоб у залі та на сцені випускаючи блакитно-жовті кульки із голубами миру.
Підсумовуючи роботу педагогічної конференції, начальник відділу освіти Г.Г. Мінтенко побажала елітному товариству натхнення та успіху, спрямованих на підвищення якості освіти, яка б відповідала найвищим світовим стандартам та вимогам сучасності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь