A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Дитячий садок – то неповторна й самобутня країна малечі

Дата: 29.05.2017 11:19
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

Дитячий садок – то неповторна й самобутня країна малечі. Це той світ , у якому дитина живе в найважливіший період свого розвитку. І від того як їй тут ведеться, залежить не лише її майбутнє, а й майбутнє родини і всієї нашої країни.

Нещодавно на базі ДНЗ «Малятко» Великокучурівської громади проводився І етап обласного фестивалю «Буковинські намистинки».

Метою проведення фестивалю було прищеплення любові до народних традицій, співу, виховання гармонійно розвиненої, естетично й творчо спрямованої особистості дитини, розвитку елементарних основ музичної культури, виявлення рівня виконавчої майстерності групових колективів та окремих виконавців.

В конкурсі приймали участь:

· Годилівський НВК - дошкільна група «Веселка» в намінації «хореографія» - танець «Весняні промінчики»( керівник: Вудвул Х.І. Дроняк Б.В.).

· ДНЗ «Перлинка» - діти старшої групи прийняли участь в номінаціях: «Вокальне мистецтво» з піснею «Ми діти твої Україно» ( керівник: Настасійчук І.Д.); «Хореографія» - танець «Привітальний козачок» (керівник: Мяновська Л.С.); «Оригінальний жанр» із сценкою « І таке буває» (керівник : Гудюр Т.Д.).

· ДНЗ «Малятко» представив вокальний колектив старшої групи «Сонечко» пісню «Український віночок» (керівник: Сенюк Л.Г.). В номінації «Хореографія» - танець «На палубі матроси» (керівник: Мяновська Л.С.) ; та в «Оригінальному жанрі» казку Н.Забіли «Зайчикова хатка» ( на новий лад) майстерно відтворили вихованки старшої групи «Сонечко» Маковій Софійка та Приказка Аріанна (керівник: Бураковська А.В.).

Протягом конкурсу журі оцінювали: виконавську майстерність, музичне та технічне супроводження, відповідність художнього номеру віковим особливостям дитини, енергетику виконання та оригінальність. Так, як 2017 рік національно-патріотичного виховання, то зважалось на цей пріорітетний напрямок.

В боротьбі за призове місце перемогла казка. Це багатюще і невичерпне народне джерело емоційно-морального розвитку, чуйності, доброти, вигадки, творчості та фантазії. Емоційний досвід, отриманий дитиною від вигаданої історії, цілком реальний. Ті уроки, які дає казка – це наука на все життя.

ІІ місце посіли вихованці Годилівського НВК та ДНЗ «Перлинка» в номінації хореографія.

ІІІ місце зайняли вокальні колективи ДНЗ «Перлинка» та ДНЗ «Малятко».

Усі учасники показали свої таланти, артистизм, дитячу щирість та майстерність. Висловлюємо щиру подяку керівникам та батькам наших конкурсантів за підготовку до фестивалю-конкурсу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь