A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Обговорення проєкту Програми місцевого економічного розвитку Великокучурівської сільської територіальної громади

Дата: 16.06.2021 16:38
Кількість переглядів: 3698

https://rada.info/upload/users_files/04418162/26e9e26a0ac7c3b963ed6edb4a9fc7dd.pdfЗ 17 червня по 20 липня 2021 року відповідно до розпорядження міського голови від 16 червня 2021 р. № 190 "Про проведення громадського обговорення проєкту Програми місцевого економічного розвитку Великокучурівської сільської територіальної громади" проводяться громадські обговорення  даного проєкту.

Програма місцевого економічного розвитку Великокучурівської сільської територіальної громади розроблена в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Над підготовкою Програми працюють члени Робочої групи з місцевого економічного розвитку, яка створена у громаді, і до складу якої увійшли представники різних цільових груп (Додаток 1 до Програми). Робоча група працює у тісній співпраці із зовнішнім незалежним експертом.

Нам важливо почути думку кожного мешканця громади, який прагне долучитись до громадського обговорення проєкту Програми місцевого економічного розвитку Великокучурівської сільської територіальної громади.

Ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони дозволять доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади.

Просимо Вас до  20 липня 2021 року включно на електронну адресу v.kuchuriv@i.ua надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь