A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Раді повідомити жителям нашої громади, що 3 грудня радою за підтримки депутатського корпусу був затверджений Протокол про співпрацю з Програмою DOBRE

Дата: 14.12.2020 09:53
Кількість переглядів: 545

Раді повідомити жителям нашої громади, що 3 грудня радою за підтримки депутатського корпусу був затверджений Протокол про співпрацю з Програмою DOBRE. Дана співпраця громади та програми технічної допомоги буде тривати до вересня 2022 року.  Робота експертів Програми та громади буде передбачати діяльність у близько 20 різних напрямках, що у результаті спрямовані на посилення спроможності місцевого самоврядування для ефективного управління місцевими ресурсами та надання послуг, що відповідають пріоритетам громади, а також покращення залучення місцевих жителів до прийняття управлінських рішень.

Маючи такі важливі та багатокомпонентні напрямки координатори та експерти Програми розпочали зустрічі вже в грудні. Так уже 4 грудня керівництво громади познайомилися з координатором від Програми Мариною Дудяк та регіональним менеджером у Західній Україні Дмитром Ковалем. 11 грудня відбулася координаційна зустріч представників громади та технічними експертами по компоненту "Місцевий економічний розвиток"  Віталієм Юрківим та Олесею Хомин. Сьогодні, 14 грудня, відбулася ще одна координаційна зустріч уже по іншому компоненту "удосконалення місцевих послуг" і на онлайн зустрічі з керівництвом громади були присутні експерти Київського офісу Програми - Максим Бурдавіцин та Олександр Муратов.

Дані зустрічі були надзвичайно інформативні та продуктивні, експерти Програми максимально детально хотіли почути про стан громади та пріоритети, але головним чином наголошували про подальші кроки. Вже за місяць, в середині січня на громаду, очікують наступні робочі зустрічі, створення робочих груп та робота по тих компонентах, які пропонує Програма DOBRE як допомогу громадам-партнерам.

Далі інформації буде більше, а робота буде тільки поглиблювати. Тому просимо долучатися до цієї співпраці, ставати членами робочих груп, допомагати громаді, щоб у нашій громаді було #DOBRE.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь