A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

До уваги педагогів громад!

Дата: 15.01.2019 23:31
Кількість переглядів: 258

Посилання на сайт Заліщицької гімназії. https://sites.google.com/site/zalgimnasia/home?fbclid=IwAR3bCIunhwoMY2Cx_-qDCNWhrlI3hdZVnfpdmFtogiZJITCSMTRvb2Ympm4
Тут можна знайти багато корисних та цікавих матеріалів: різнопланові методичні матеріали, корисні посилання; презентації, сайти та блоги вчителів. Інформаційні технології ефективно використовуються в навчальному процесі.
А яка ваша інформаційно-цифрова компетентність?

Заліщицька державна гімназія – одна із показових шкіл Майкрософт (MicrosoftShowcaseSchool ). Цей статус надається закладам освіти за успішне впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, за активну участь у міжнародних проектах, за інноваційне викладання.

Гімназія – єдиний переможець з України у Міжнародній програмі корпорації Microsoft «Партнерство в навчанні»: отримала статус «Школа інноваційного розвитку» («PathfinderSchoolProgram») (2013) та стала «Школою-наставником» («MentorSchool») (2014) за успішне впровадження ІКТ в освітній процес.

Минулого  року Майкрософт відзначила 400 закладів освіти, які є найінноваційнішими. Серед них тільки 4 заклади з України, у т.ч. Заліщицька державна гімназія.

Цьогоріч школа бере участь у всеукраїнському експерименті «Електронний підручник для загальної середньої освіти» (E-book for secondary education (EBSE).

Для реалізації проекту гімназія нещодавно отримала перших 30 ноутбуків-планшетів для учнів та комп’ютер для вчителя, зазначили у прес-службі облдержадміністрації. «Використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій, зокрема електронних підручників зробить освітній процес гнучким і дозволить вчителю застосовувати інноваційні форми, технології навчання та підходи Нової української школи», – переконані у Міністерстві освіти й науки України.

Додамо, що гімназія – єдина в нашій області, хто пілотує даний проект. А загалом в Україні таких  шкіл – 50. Проект розрахований на три роки. Наразі по електронних підручниках вивчатимуть природознавство та історію. Щороку предмети додаватимуться, пише dumay.org.ua

Підготовлено в рамках проекту ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»

#Агенція_розвитку_громад_Буковини #M4EG 

#Різні_громади_спільні_рішення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь