A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Великокучурівська громада зареєструвала кооператив

Дата: 30.05.2018 19:38
Кількість переглядів: 1804

Великокучурівська громада стала першою, яка   в повній мірі виконала перший етап та здійснила державну реєстрацію кооперативу  в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», що фінансується ЄС в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання».  І участь в начальному семінарі по бізнес-плануванню  в межах проекту взяли голова новоствореного кооперативу  Ігор Сушинський та Андрій Харенюк.

Основним напрямом діяльності розглядається вирощування городини в теплицях: продукти харчування мають попит завжди, а при належному підході до організації виробництва плануємо, що  в любу пору року матимемо в громаді свою зелень та овочі до столу.  Кооператив працює над розробкою  бізнес-плану з тим, щоб здійснити детальні розрахунки та залучити грантові кошти проекту  на закупівлю необхідного обладнання.

Довідково. «Мери за економічне зростання» (M4EG) – це нова ініціатива Європейського Союзу, що розпочала діяльність у січні 2017 року в рамках Східного партнерства.

Суть Ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам країн Східного партнерства і сприянні тому, щоб вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення робочих місць.

Ініціатива «Мери за економічне зростання» прагне створити розгалужену регіональну професійну спільноту, що вимагатиме певного залучення членів Ініціативи, проте водночас створить для її членів можливості значної підтримки експертів та колег з інших муніципалітетів, сприяння у поширенні історій успіху, а також інші значні економічні, політичні та репутаційні переваги.

Наша громада також доєдналась до ініціативи. Наразі іде розробка плану економічного розвитку громади. Тому будемо щиро вдячні активним мешканцям громади за долучення до процесу його розробки та подальшого втілення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь