A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Методичне обєднання шкільних бібліотекарів Великокучурівської ОТГ

Дата: 22.03.2017 14:27
Кількість переглядів: 465

10 березня на базі Снячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулось методичне об'єднання бібліотекарів Великокучурівської ОТГ. Хоч день видався дощовим, та це не зіпсувало настрою учасникам. Бібліотекарі громади працювали в рамках теми: «Впровадження інноваційних методів в роботі шкільної бібліотеки». Керівник методичного обєднання бібліотекарів відділу освіти Великокучурівської сільської ради Сушинська Н.І. ознайомила присутніх з планом роботи семінару.Фото без опису

Під час роботи методичного об'єднання бібліотекарів відділу освіти Великокучурівської сільської ради на базі Снячівської ЗОШ учасники мали можливість побувати на оглядовій екскурсії в "Снячівській світлиці", яку цікаво і вміло провела учениця 9 класу Ганзюк Єлизавета.

В світлиці на бібліотекарів чекав неочікуваний сюрприз: учні Снячівської ЗОШ І - ІІІ ст. власноруч виготовили подарунки і привітали гостей зі святом 8 березня.

Також бібліотекарі  побували у  Снячівській шкільній бібліотеці, де учениця 7 класу Албу Ангеліна ознайомила гостей з бібліотекою за допомогою вірша якого написала Григорчук Н.В.

При виході з бібліотеки, на коридорі, учениця 7 класу Приказка Христина ознайомила всіх присутніх з тематичною виставкою «Вінок Кобзареві», яку учні створили спільно з Мацко О.Ю. і активом шкільної бібліотеки. Бібліотекарі були приємно здивовані, коли дізналися, що вірш, який учениця декламувала, вона написала сама і  присвятила виставці.

 Всі учасники МО побували на відкритому виховному заході «Уклін тобі, Тарасе», який підготували бібліотекар Снячівської ЗОШ Мацко О.Ю. і вчитель укр. мови та літератури Ящук М.П. а також мали можливість подивитись виставу за однойменним твором Т.Г.Шевченка «Тополя». Даний захід був спрямований на виховання  патріотизму та любові до рідного краю. 

По закінченні виховного заходу гості щиро подякували  всьому педагогічному колективу Снячівської ЗОШ І - ІІІ ступенів,  учням - учасникам свята та батькам.

Далі бібліотекарі перейшли до  роботи з теми, яку вибрали, а саме :    «Впровадження інноваційних методів в роботі шкільної бібліотеки».

Кожен з присутніх поділився своїми напрацюваннями та новинками.         

Мацко О.Ю. презентувала досвід роботи Снячівської шкільної бібліотеки з проблеми: «Формування особистісно – орієнтованого школяра засобами творчої співпраці шкільної бібліотеки і педагогічного колективу».

Сушинська Н.І. розповіла про порядок замовлення підручників на 2017 -2018 н.р., та ознайомила всіх з такою цікавою новинкою у сфері реклами нових книжкових видань, як буктрейлери.

Далі з доповіддю «Роль ІКТ у роботі шкільної бібліотеки» виступила бібліотекар Годилівського НВК Флоряк І.В.

По завершенні роботи МО бібліотекарів теплі слова вдячності сказали начальник відділу освіти  Великокучурівської ОТГ Мінтенко Г.Г. та головний спеціаліст відділу освіти  Великокучурівської ОТГ Пилипко О.Н.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь