A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Атестація педагічних працівників

Дата: 24.04.2017 13:25
Кількість переглядів: 401

07.04.2017 року пройшла атестація педагічних працівників ІІ рівня у відділі освіти Великокучурівської сільської ради. Згідно наказу від 14.09.2016 №14 од «Про проведення атестації педпрацівників ЗНЗ та ДНЗ Великокучурівської сільської ради у 2016/2017 н.р.». За згодою в склад комісії було внесено методиста науково-методичного центру безперервної педагогічної освіти Бальон Марію Володимирівну.


Проатестовано 24 педагогічних працівників із загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів. Як керівників навчальних закладів проатестовано: Осипчук С.М. – завідувач ДНЗ «Перлинка», Томінець А.К. – директор Великокучурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Курчак М.Г. – заступника директора з НВР Великокучурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Так, у рамках проекту національно-патріотичного виховання учнівської молоді Великокучурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на 2014-2017р.р. «Мій рідний край, моя земля – це люба Україна» педагогічний колектив школи був нагороджений срібною медаллю на VIII Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти 2017» . А також Томінець А.К. була нагороджена дипломом за активну участь в створенні сучасної, якісної системи національної освіти.
Високий рівень управлінської культури, як керівника показала завідувач ДНЗ «Перлинка» - Осипчук С.М. Завдячуючи її керівництву на високому професійному рівні було проатестовано цього року дошкільну установу.
Кожен з атестуючих показав себе фахівцем з доброю науково-теоретичною підготовкою, з високою методикою викладання предмета передбаченою програмою. Постійно на уроках атестуючих вчителів панує творча атмосфера, плідна співпраця учителя і учнів, постійно виконуються нестандартні методи роботи. Учителями велика увага приділяється роботі з обдарованими дітьми. Вчителі дотримуються педагогічної етики, поважають гідність учня, захищають їх від будь-яких форм фізичного або психічного насильства, запобігають шкідливим звичкам, пропагують здоровий спосіб життя. Підтримують зв?язки з батьками, надають їм консультативну педагогічну допомогу з питань освіти, фізичного і психічного розвитку їх дітей.
Атестаційна комісія, дотримуючись всіх вимог атестації професійно вивчала матеріали атестуючих і прийняла відповідне рішення відносно кожного атестуючого педагога. Атестація сприяла покращенню роботи педагогічних працівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь