A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Повідомлення про початок проведення громадського обговорення з питань присвоєння імені Володимира Бузенко Великокучурівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 08.02.2017 11:35
Кількість переглядів: 460

       З метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо присвоєння Великокучурівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. імені учасника АТО Володимира Бузенко та врахування їх думки під час прийняття Великокучурівською сільською  радою відповідного рішення,

відповідно до вимог Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України №989 від 24 жовтня 2012 року «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ним закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій»,  Великокучурівська сільська  рада оголошує проведення громадського обговорення з питань присвоєння імені Володимира Бузенко Великокучурівській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

              Пропозиції щодо присвоєння вищезазначеному закладу імені Володимира Бузенко внесені до сільської ради ради педагогічним колективом Великокучурівської ЗОШ. Строк проведення громадського обговорення з вищезазначеного питання становить не менше, ніж два місяці з моменту офіційного оприлюднення відповідного інформаційного повідомлення на веб-сайті Великокучурівської сільської ради та оголошенні в газеті «Рідний край».

   У рамках проведення громадського обговорення на території  Великокучурівської  сільської ради  відбудуться наступні заходи:

  • збори трудового колективу  Великокучурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів;
  • загальні збори жителів населених пунктів Великокучурівської ОТГ;
  • педагогічні читання, круглі столи, вечори – зустрічі та інші заходи,   присвячені пам’яті Володимира Бузенко;

          До участі у вищеперерахованих заходах запрошуються жителі Великокучурівської ОТГ, фізичні та юридичні особи, громадські об’єднання, політичні партії, громадські організації та всі бажаючі.

Усі пропозиції та зауваження подаються в письмовій або усній формі  Великокучурівській сільській раді  протягом 60 днів з дати опублікування відповідного інформаційного повідомлення за адресою: 59052, с. Великий Кучурів, вул. Головна, 1; телефон- приймальні сільської ради ради (03735) 67-3-86 або ж надсилаються електронною поштою на адресу: v.kuchuriv@i.ua із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції не будуть реєструватись та розглядатись!

Відповідальним за організацію громадського обговорення та проведення відповідних заходів є юрисконсульт сільської ради Іонуц Сільвія Петрівна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь