A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Зустріч Випускників

Дата: 10.02.2017 11:03
Кількість переглядів: 1421

Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. Вже існує давня традиція – щороку на початку лютого запрошувати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи. Один раз на рік до школи приходять всі її випускники.


У чудовий зимовий день, 3 лютого 2017 року, Снячівська ЗОШ І-ІІІ ст. гостинно відкрила двері для своїх випускників. На ювілярів чекала приємна подорож у минуле нашої школи, конкурси, розваги і незабутній шкільний вальс. Теплою була ця зустріч і залишиться у пам`яті випускників та вчителів надовго.
У теплій атмосфері справді родинного свята зібралися в актовій залі колишні випускники школи, а тепер податківці, юристи, лікарі, учителі, водії, інженери, будівельники, програмісти, бізнесмени – усі знавці своєї справи. Директор школи Довгунь Ярослав Андрійович привітав усіх присутніх з цим святом і підкреслив, що, незважаючи на давню історію, школа іде в ногу із часом.
Кожен із випускників знайшов своє місце в житті, сім'ю. Та в кожного бентежно стукає серце при згадці про шкільні роки, які вже пливуть у вічність. З'являється бажання відшукати пристань, пройти шкільними коридорами, посидіти за своєю партою, зустрітися в рідному класі.
Ще довго горіло світло у класних кімнатах: випускники посиділи за своїми партами, поспілкувалися між собою, із рідними вчителями.
Радісні посмішки, обійми, квіти, привітання – візитка таких свят.

Директор школи Я.А.Довгунь

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь