A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

Великокучурівська зіронька

Дата: 07.11.2017 11:03
Кількість переглядів: 439

Великокучурівська зіронька 
У Людвіга Бетховена є один цікавий вислів: «Для людини з талантом і любов’ю до праці не існує перешкод». І це справді так. 
А переконатися в тому, що людина дійсно відчуває щастя, коли використовує свій талант з любов’ю, ми змогли на відбірковому етапі фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Великокучурівська зіронька», який відбувався Годилівському навчально-виховному комплексі.
Конкурсна програма охопила учнів чотирьох загальноосвітніх шкіл Великокучурівської громади. Вік учасників – від 9 до 17 років, і поділили юних талантів на три категорії: молодша (віком – від 9-ти до 11-ти років), середня (12-14 років) та старша категорія (від 15-ти до 17-ти років). А змагалися умільці у таких номінаціях: вокал, художнє читання та хореографія.
Вже традиційно урочисті заходи в громаді відкривають Василь Мірчович Тодеренчук, голова Великокучурівської громади, та Гарафіна Георгіївна Мінтенко, начальник відділу освіти.
Оцінювала конкурсантів суддівська колегія на чолі з Равлюком Любомиром Романовичем – методистом музичного мистецтва ІППОЧО, а допомагали йому обирати кращих зірочок громади Кабачій Ірина Василівна – керівник вокальної студії «Колорит» Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини» та Галак Ніоніла Іванівна – керівник народного ансамблю хореографічного мистецтва «Неогалактика» центру ДЮСШ, яке представила начальник відділу освіти Великокучурівської сільської ради Мінтенко Гарафіна Георгіївна. 
На заході також були присутні головний спеціаліст відділу освіти Великокучурівської сільської ради Пилипко Оксана Назарівна, директори навчальних закладів, керівники, учні, батьки та гості.
Основною метою фестивалю-конкурсу «Великокучурівська зіронька» є виявлення нових талантів нашої громади, які в майбутньому обов’язково поповнять ряди української зіркової еліти. Визначити найталановитіших було доволі важко. Та і конкурсанти вражали своїми здібностями кожен по-своєму та по-особливому.
Цьогорічний фестиваль-конкурс ми вирішили провести в незвичній формі. В рамках року англійської мови ведучі, Романюк Ю.І. заступник директора з НВР та Вітвіцька М.В. вчитель англійської мови, проводили захід двома мовами: англійською та українською. 
На відкриття фестиваль-конкурс було запрошено випускника навчально-виховного комплексу Пастуха Івана, студента факультету іноземних мов, з піснею англійською мовою.
Тож фестиваль-конкурс розпочали із номінації «Вокал». Дівчата дивували своїми неймовірними голосами і торкалися струн душі мелодійними піснями. Особливо вразила гостей фестивалю у цій номінації Балавлюк Альона, учениця Великокучурівської ЗОШ, заспівавши пісню «В нашому серці». Гідно, переконливо, сердечно і решта учасників впорались зі своїм завданням.
У номінації «Художнє читання» юні зірочки від малого до великого і тішили, і доводили до сліз. Декламували різні твори. А коли на сцену вийшла Ірина Баран, представниця Годилівського НВК і прочитала вірш «Якщо ти нарікаєш на життя», то на очах у жіночої частини зали покотилися сльози, та і сама конкурсантка не стримала емоцій, зворушила найпотаємніше, що є у людській душі.
Дивували учасники і своїми хореографічними здібностями. Танцювали і сучасні, і бальні, і навіть східні таночки, заохочуючи всіх не сидіти на місці. Сміливо можемо заявити, що з’їхались демонструвати свої вміння дійсно таланти та зірочки, які ще знаходяться на початку свого зоряного часу, і ми впевнені, що досягти вони зможуть великих висот.
Визначити кращих – дійсно виявилось надскладним завданням для журі, але все ж таки Любомир Романович Равлюк зі своїми колегами оголосили переможців та нагородили їх цінними подарунками. Тож у молодшій віковій групі переможцями стали:
ІІ місце – Дубей Владислава – вихованка Годилівського НВК;
ІІІ місце – Івонуц Христина – представниця із Снячівської ЗОШ.
Здобули перемогу у категорії від 12-ти до 14-ти років такі конкурсантки:
І місце – Балавлюк Альона, Великокучурівської ЗОШ;
ІІ місце – Мельник Анастасія, Великокучурівської ЗОШ;
ІІІ місце – Боднарюк Катерина, Тисовецької ЗОШ.
А у старшій віковій групі І місце отримала Баран Ірина із Годилівського НВК.
Окрасою фестивалю-конкурсу були пісні у виконанні Любомира Романовича Равлюка та вчителя музичного мистецтва Тисовецької ЗОШ І-ІІ ступенів Ігора Дмитровича Настасійчука. 
Тепер переможці представлятимуть Великокучурівську ОТГ на обласному фестивалі-конкурсі «Буковинська зіронька», який проходитиме у м. Чернівці. Тож бажаємо юним талантам та їх наставникам нових та значних здобутків, нехай допомагає Бог у здійсненні усіх ваших творчих задумів, а перемоги будуть все блискучішими і постійними, ведуть на олімп ваш талант!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь