A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКА СІЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Чернівецький район

семінар вчителів природничого циклу Великокучурівської ОТГ (ФОТОЗВІТ)

Дата: 14.03.2017 10:36
Кількість переглядів: 441

16 лютого 2017 року на базі Годилівського НВК відбувся семінар вчителів природничого циклу Великокучурівської ОТГ за темою: «Формування та розвиток ключових та предметних компетентностей вчителя для розвитку інноваційної особистості на уроках природничих дисциплін шляхом застосування новітніх технологій».

Учасників семінару привітав учнівський колектив «Вербиченька»

Вчитель хімії Годилівського НВК Ніжнік О. Р. презентувала досвід роботи з питання: “Технологія розвитку критичного мислення на уроках хімії” , де вказала на поєднанні традиційних, інноваційних методів навчання та сучасних ІКТ, що сприяють критичному мисленню учнів, а також зауважила, що одним з найголовніших завдань сучасної шкільної освіти є розвиток особистості учнів, створення умов, що забезпечують формування їх творчих здібностей та активної самостійної учнівської діяльності.

Сандіна Я. Д., вчитель географії Снячівської ЗОШ І-ІІІ ст. відмітила, що свою роботу спрямовує на пробудження в учнів творчої думки, фантазії та логічного мислення. Уроки з використанням інтерактивних технологій подобаються учням, тому що в них пробуджується інтерес та мотивація до навчання.

Вчитель біології Великокучурівської ЗОШ І-ІІІ ст. Шкробанець Л. В. презентувала свою роботу за міжатестаційний період. Лариса Василівна має досвід роботи з формування мотивації учнів до навчання, забезпечує високий рівень Держстандарту освіти, виявляє творчо-моделюючий рівень діяльності.

Питання роботи з обдарованими дітьми розкрила методист Великокучурівської ОТГ Камінська Р. О., зазначивши, що виявлення обдарованих і талановитих учнів - це тривалий процес. Кожна особистість потребує досягнень, більше того, прагнення до успіху - процес керований, а до самовдосконалення – природний, даний нам від народження.

В рамках семінару вчителі відвідали позакласний захід.  Учасники ток-шоу «Стосується кожного» зацікавили всіх своїм талантом та артистизмом. Вони проінформували присутніх про небезпеку ВІЛ/СНІДу, розказали, як сприяти зниженню ризику інфікування ВІЛ, закликали толерантно ставитися до людей з ВІЛ, які вимушені жити в умовах епідемії ВІЛ/СНІД, і наголосили на основних правилах дотримання здорового способу життя.

Отже, правильно організована робота методоб’єднання дає можливість забезпечувати безперервність педагогічної освіти, а також формує потребу і здатність особистості до самоосвіти і самореалізації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь